Las Vegas Booming: Mengapa Sukar Menemui Tawaran Hebat Di Bilik Hotel!

Vegas

Dengan 130,000 bilik hotel yang tersedia (148,978 jika anda membuang ke Nye County dan Laughlin), anda mungkin menyangka akan ada “Tawaran” yang dapat dijumpai. Anda kemungkinan besar salah! Mencari “kesepakatan” di sebuah bandar di mana harta tanah Major Resort hampir dengan kapasiti menjadi semakin sukar. Kenapa? Kerana hartanah resort teratas dikendalikan oleh sekumpulan syarikat tertentu yang tidak mempunyai insentif untuk memberikan potongan harga.

Hukum Permintaan dan Penawaran Vegas

Pertimbangkan di http://mega888user.com sejenak undang-undang mudah “Penawaran dan Permintaan”. Apabila penawaran tinggi dan permintaan rendah, harga jatuh. Vegas adalah bandar yang berkembang pesat, permintaan tinggi dan penawaran rendah. Bagaimana dengan 130,000 bilik? Jawapannya mudah: 30 juta pelawat tahunan dan dikira! Sebenarnya kadar pertumbuhannya sangat hebat sehingga Big Resorts seperti Mandalay Bay (Menara Spa 43 tingkat bernilai $ 375 juta yang menampilkan 1,120 Suite yang disiapkan pada Disember 2004) dan The Venetian (sedang berkembang) dan Wynn Las Vegas bernilai $ 2,4 Billion baru-baru ini selesai (Dibuka April 2005) menambah ribuan bilik ke “Heart of the Strip”. Begitu luar biasa adalah pertumbuhan yang bahkan Pelabur Negara seperti Donald Trump turut serta dalam aksi tersebut. Permintaan bilik melebihi penawaran sehingga harga naik!

Menurut temu ramah yang diterbitkan pada 30 Julai 2004 di USA Today, rancangan Trump merangkumi menara hotel kondominium 64 tingkat yang akan dibina di sebilangan harta tanah Hotel Frontier di seberang Wynn Las Vegas Resort dan di sebelah Fashion Show Mall.

Dijadualkan untuk memulakan pembinaan pada tahun 2005, projek bernilai $ 300 juta itu akan menampilkan 1,000 bilik hotel dan 50 kediaman mewah yang dimodelkan setelah Trump International Hotel and Tower di New York. Tidak akan ada kasino di lokasi.

Hanya 10% hotel di Las Vegas yang ditempah dalam talian

Dalam beberapa artikel yang saya teliti tahun ini yang diterbitkan dalam pelbagai Jurnal Perniagaan dan oleh penganalisis Industri Hotel, kadar tempahan sebenar untuk Hotel yang menawarkan perkhidmatan dalam talian kepada pengunjung mereka adalah sekitar 10% di Seluruh Negara. Ini saya percaya adalah gambaran yang tepat dari Las Vegas juga. (Syarikat kami menjalankan beberapa laman web yang menawarkan Tempahan Hotel dan nombor ini sesuai dengan kami).

Bukti Lebih Lanjut: “Hanya sekitar 10 peratus bilik kami ditempah di Hyatt.COM,” kata Gary Gotling, pengarah penjualan dan pemasaran untuk Hyatt Regency Tampa.

Ini bermaksud 90% anda menggunakan Internet untuk mengumpulkan maklumat, tetapi sebenarnya tidak membuat tempahan dalam talian! Agensi Pelancongan Tradisional dan panggilan telefon masih menjadi kaedah tempahan pilihan. Internet digunakan sebagai sumber pengumpulan maklumat, dan banyak lagi. Pemain besar mengetahui ini dan menggunakannya untuk keuntungan mereka. Sekali lagi, tidak ada insentif untuk menawarkan harga yang lebih rendah jika pelanggan anda tidak memanfaatkannya. Saya akan menyentuh secara ringkas mengenai isu Pajak Bilik dengan mengatakan bahawa kebanyakan Kerajaan Tempatan membenci internet kerana bilik yang ditempah secara dalam talian oleh pihak luar negeri memasuki kumpulan cukai yang ada. Jangkakan pegawai Kerajaan tempatan akan bertindak lebih cepat dan tidak lewat dalam isu ini.

Jadi, ke mana perginya wang anda semasa membuat pesanan dalam talian?

Sekiranya anda mencari di Vegas.com, anda akan mendapati bahawa mereka dimiliki oleh Kumpulan Media Greenspun (Henderson, NV) yang menerbitkan Surat Kabar Harian Sun Las Vegas, dan memiliki Majalah Vegas, Showbiz Weekly, In Business, Las Vegas Weekly, VegasGolfer , Las Vegas Life, dan Laporan Ralston. Greenspun Media adalah sebahagian daripada Greenspun Corporation, yang juga memiliki Saluran UPN 25 tempatan. Greenspun adalah rakan kongsi di Las Vegas ONE, saluran berita kabel. American Nevada, bahagian harta tanah The Greenspun Corporation, adalah salah satu pemaju komersial dan kediaman yang paling terkenal di lembah Las Vegas. Anggaran iklan tahunan mereka melebihi 7 angka! Seseorang harus membayar harga untuk semua iklan tersebut.

Anda boleh mencuba laman LasVegas.com yang popular yang mempunyai sejarah yang menarik dan bertingkat. Domain Domain dilesenkan pada tahun 2002 dari Stephens Media Group of Littlerock Arkansas (Las Vegas Review Journal, Hawaii.com) kepada Mandalay Resort Group dan Parkplace Entertainment. Ikuti sekarang – 2004 Park Place menjadi Caesars Entertainment, yang kemudian dibeli oleh Harrah’s Entertainment. Perjanjian ini berlaku hanya sebulan setelah MGM / Mirage bersetuju untuk membeli Mandalay Resort Group. Perlukan bilik di jalur? Hmmm – Saya rasa harganya akan cukup konsisten! Dan untuk berfikir bahawa anda boleh memiliki LasVegas.com pada akhir tahun 1997!

IAC (InterActiveCorp) yang dikendalikan oleh Mega Financier Barry Diller mengendalikan Agen Tempahan Perjalanan dalam talian ini

· Percutian Expedia.com

· Pakej Expedia Vegas

· Hotwire.com

· TripAdvisor.c

ya

· Hotels.com

· IAN.com

Catatan: Expedia adalah # 1 dalam jumlah keseluruhan Tempahan Perjalanan dalam talian untuk agensi tempahan berasaskan pihak ketiga. Tetapi bahagian keseluruhan “pesanan pai” mereka masih sangat kecil. Diller juga mengawasi pemerolehan “Ask Jeeves” baru-baru ini dengan hanya $ 1.85 bilion. Jangan harap harga bilik akan turun dalam masa terdekat.

Saber Holdings Corp memiliki:

Travelocity – # 3 dalam Tempahan Perjalanan

Catatan: Saber adalah “Pemain Besar” dalam industri Travel Agency kerana kebanyakan komputer Travel Agen terikat dengan sistem tempahan mereka. Travelocity berada di kedudukan ke-3 di belakang Expedia dan Orbitz (Kini dimiliki oleh Cedant Corp.)

Cedant Crop adalah Francais Hotel teratas di dunia dengan lebih dari 6,400 lokasi dan pemilik atau francais:

· Orbitz – # 2 dalam Pelancongan Pelawat

· Penginapan.com

· HotelClub.com

Ratestogo.com

FYI – Cadant juga memiliki Avis & Budget Rent A Car, Fairfield Resorts (timeshare resort), Cheap Tickets.com, dan Century 21 dan Coldwell Banker Real Estate Franchise.

Jadi di manakah ini meninggalkan anda? Saya mencadangkan anda membaca petua di bawah.

Petua Pantas untuk Pelawat Vegas dengan Anggaran?

Anda mungkin fikir saya akan mencadangkan lawatan pada “musim rendah”. Jangan lakukannya! Suhu pada bulan Ogos sering melebihi 110 darjah – dan itulah suhu udara, bukan panas yang memancar dari konkrit dan asfalt. Tidak, saya cadangkan agar anda melakukan sesuatu yang lebih mudah – jangan lakukannya! Sewa kereta murah apabila anda membandingkannya dengan harga selangit di Big Resorts “On Strip”. Cubalah Hotel di Henderson atau Summerlin. Saya akan mencadangkan pusat peranginan yang lebih kecil seperti The SunCoast atau The Orleans.

Dapatkan kereta sewa dan letak di belakang Excalibur, New York New York, atau di Fashion Show Mall (Tutup dan sangat selamat). Klik pada Iklan Internet dan lihat apa yang ada. Walaupun 90% bilik dipesan dengan kapasiti penuh, hotel yang tidak dipesan sepenuhnya benar-benar mengiklankan! Klik iklan itu! Saya pernah menginap di Fiesta Henderson dengan harga $ 29.95 semalam selama 3 malam berturut-turut, dan saya mempunyai suite dengan 2 bilik queen! Saya mendapat tawaran ini di Iklan Internet! Walaupun ketika saya menghubungi hotel untuk mencuba dan mendapatkan tawaran yang lebih baik, mereka memberitahu saya bahawa saya harus membuat tempahan dalam talian! Cubalah perumahan syarikat kerana biasanya penuh pada hari kerja tetapi tersedia pada hujung minggu apabila pelancong Perniagaan pulang ke rumah. Lawati laman web Hotel di mana anda mungkin ingin tinggal dan mendaftar untuk promo e-mel mereka sehingga anda mempunyai tawaran yang dihantar terus kepada anda sebelum perjalanan anda (Gunakan alamat percuma seperti Hotmail untuk tujuan ini). Tanya di meja semasa anda memasukkan untuk mendapatkan kemudahan tambahan atau tawaran yang tersedia untuk para tetamu. Ini seperti meminta tempat duduk tingkap di kapal terbang, jika anda tidak memintanya, anda tidak akan mendapatkannya. Dan petua terakhir saya ialah Form sebelum Fashion – bawa kasut berjalan paling selesa dan bekalan air botol di kedai runcit tempatan anda sebelum anda mendaftar masuk. Selamat mencuba!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *